Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Arkadaşlar İnfil için Sorularım var yardımcı olursanız sevinirim... 1-Arkadaşlar lvl50 için infilimde bir temp düşünüyorum fakat rr3 ve rr4 'de skillpoints geliyormuş... Acaba başka rr lardada point ler geliyormu? yani +11 sc disinda skillime kazancim neler olabilir? 2-Stealth sizce min kaç olmalı? ben 35 veya 36 düşünüyorum... 3-DAOc forumlarda incelediğim kadarı ile CS ile DW arasında bir çekişme var kimisi CS'i 39 a vurduruyor (aynı benim düşündüğüm gibi) kimisi ise DW'yi 40 lara vurduruyor...Bu fark nedendir? oynama tarzına göremi değişiyor?sizler neler kullanıyorsunuz? 4-Birde lvl24 bg1 için bir temp verebilirmisiniz? Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL15 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Birşey sormayı unutmuşum stealth ın 10 veya 20 olması arasındaki fark karşımdaki stealth'rın beni görmesi ile ilgilimi? yani bu skill arttıkça tam olarak ne değişiyor? (Buarada Auto Train gidiyorum Bg1 için bozmayacağım Autotraini) Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL15 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 lvl 50 temp bence soyle olmali.. 35stealth 39crit 50thrust 35envenom rest DW ayrica her rr atladiginda tum skilllerine +1 alirsin. +11itemlarla aliyosun.rr5 oldugunda +15 oluyo. :) stealth skillini 50ye ulastirman lazim mutlaka 20de filan birakirsan birak diger stealtherlari stealth skilli olmayanlar bile gorur seni. :) ayrica stealth skillin arttikca kosma hizinda artar.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 07 February 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bence ilk once slash veya trust... Bu iki skill secimi cok onemli benim simdiki aklim olsa slash infil olurdum spec ise 50 dw yapar slashı 44 veya 50 yapardım sebebi ise arta kalan skillleri crit ve evanoma orantılı dagatabilmek stealth en az 35 olmalı yoksa 1 milden gorunursun.. benim spec'im 50 trusth 44 cs 35 stealh 35 evanom rest dw iyice dusun trusth birakirken sadece dragonfang vurma olasılıgını birakion ama slashi secerek vuracagın damageler seni bile sasırtacak...[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sanane lan arto zegna senin charın bile yok ne anlarsın sen daoctan hade up ya yuruuuuu :P[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 40 DW spec i var. dusuk envenom verip CS 34 35 civarında tutup DW ı yükselten birkaç arkadaşım var gayet memnunlar. DW stillerini kullanmiyorlar.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 anladigim kadarıyla dw yukseldikce karambole salladığı sol el vurusu oranı artıyor değilmi? Benim Aklımdaki ise şu AutoTrain ile 77 puan ve 50 Thrust 39 Cs 36 Stealth 35 Envenom Rest DW (Yaklasık 21 filan oluyor) Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL15 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Gorgo, 08 February 2004 10:12 tarihinde demiş ki: anladigim kadarıyla dw yukseldikce karambole salladığı sol el vurusu oranı artıyor değilmi? Benim Aklımdaki ise şu AutoTrain ile 77 puan ve 50 Thrust 39 Cs 36 Stealth 35 Envenom Rest DW (Yaklasık 21 filan oluyor) Yukarıda yazdığın spec bence en ideal spectir, stealth i 35 te birakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence de : 44 cs 50 thrust 35 stealth 35 envenom rest dw..... hatta ben dw yi hic vermeyip crite verdim gayette memnunum... eger buffbotun yoksa vede..senin rr5 yapicak arkadaslarin yoksa crit git yoksa zorlanirsin ..:P[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eheeh bi tane sst bul kendine yada edelia zegna bu konuda bilgilidir :P[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Muthemelen simdiye kadar 50 cs giden biri yoktur netekim denemeye kararliyim rr5 de. son style nasil bir dmg veriyor merak ediyorum. 44 CS ile 200+ vurabiliyorum plate e. 4. hareket ilginc olabilir.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 50. style in olayi iyimi bari?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 50 cs de gelen vurus Hamstring kombosunun 4. vurusu cok kullanıslı deil 44 cs ideal[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Combonun devamı olduğunu biliyorum. o comboyu gayet sık kullandığım için almayı düşünüyorum, birinin üzerindeki etkisini merak ediyorum. Statları fena gözükmüyor çünkü.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Durlag Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 aman diyim en guzeli criti 44 de birak yoksa Minanin dedigi gibi zorlanirsin cunku eger PA ile acilisi yapmazsan (ki butun stealthlerin yaptii iş) ölüosunuz..Ama rvr i iyi biliosan konu deisiyo PA gereksinimi duymadan (bkz. Zegna) adamlari leblebi gibi aliosun cunku PA yi bi kere vuruyosun Dual Shadows u surekli atabiliosun... Merc-İnfil RUles[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ya ben o comboyu hic kullanmiom cunki ilk evade de df basiom zaten hemen purglenio genelde sonra ise tranq wywernf combasi kullaniom yada sting olmadi en izbe staly olan garrote 44 cs de bunlari yaparsin baska yapacak bise yok ha bise adam stun olunca pierce vurma bence basiliskfang kullan bence gayet iyi damge i var side olasi ise kullaniminda zorluk saglio[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 harmstring o 4 lü komboda en çok dmg en az end costlu stil. o yüzden ben 39 cs yim.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ayın 26 sında ToA aktif olcak deniyor o zaman ben hiç kasmıyım ya İnfili :( ne gereği kaldıki baksanıza diğer topicleri zübelek etmişler canım İnfilimi :( Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL17 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Zaten infil altanetif char oluyo bu son patchlerde iste gece girersin sabaha karsı tek tuk adamlara dalarsın excalde alb mid hib stealher lari zerg olarak gezio artik tamam 3 kisilik grup olur anliom hade zorlasan 4 ama 8 kisi den 2 fg sb hunter grubu can yakio atk dan reaver cagirip fg lere kestirmessen oynayamazsin zaten[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bence sen vazgeç şu an yapılacak en kötü class stealtherlar.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 theurgist açın, reaver açın, rvr specli necro açın yurduma fayda olsun :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Şimdi Lalu , Gesp ve Borges bana çok gülcek ama Sen kalk İnfil aşkına 42.5 Warden sil Albion'a geç İnfil olsun Fitil tabi bana giren fitil lol Neyse ToA gelene kadar bari bg1de takılam orda şuan için hala çok zevkli İnfil Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL22 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Lalu'nun char silme konusunda kimseye gulme hakki kalmadi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miguel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Albion'da da çok güzel class lar var. Bence sen yine gruplarda yer bulabilecek bir class seç. Hem ToA gelince pve tavana vuracağından senin içinde rahat olur. Reaver mesela çok güzel bence. Shield spec olmasi büyük bir avantaj. Friar'ın zaten bir nevi hastasiyim ;) Albion'da oynayanlar warden daha iyi diyor ama Friar da sonuçda grup adamı. Sorc'lar rvr da beni deli ediyor. O da çok iyi bir seçim vs. Orda oynayanlar daha iyi tavsiyeler vericektir mutlaka.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moss Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben de bu grup chari kasiim dedim reawer 44 oldu tamam kasması zor oluyo bu saatten sonra ama hem grup hemde solo takila bilen bi char tavsiye ederim[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence de : 44 cs 50 thrust 35 stealth 35 envenom rest dw..... hatta ben dw yi hic vermeyip crite verdim gayette memnunum... eger buffbotun yoksa vede..senin rr5 yapicak arkadaslarin yoksa crit git yoksa zorlanirsin ..:P[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eheeh bi tane sst bul kendine yada edelia zegna bu konuda bilgilidir :P[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Muthemelen simdiye kadar 50 cs giden biri yoktur netekim denemeye kararliyim rr5 de. son style nasil bir dmg veriyor merak ediyorum. 44 CS ile 200+ vurabiliyorum plate e. 4. hareket ilginc olabilir.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 50. style in olayi iyimi bari?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 50 cs de gelen vurus Hamstring kombosunun 4. vurusu cok kullanıslı deil 44 cs ideal[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Combonun devamı olduğunu biliyorum. o comboyu gayet sık kullandığım için almayı düşünüyorum, birinin üzerindeki etkisini merak ediyorum. Statları fena gözükmüyor çünkü.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 aman diyim en guzeli criti 44 de birak yoksa Minanin dedigi gibi zorlanirsin cunku eger PA ile acilisi yapmazsan (ki butun stealthlerin yaptii iş) ölüosunuz..Ama rvr i iyi biliosan konu deisiyo PA gereksinimi duymadan (bkz. Zegna) adamlari leblebi gibi aliosun cunku PA yi bi kere vuruyosun Dual Shadows u surekli atabiliosun... Merc-İnfil RUles[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ya ben o comboyu hic kullanmiom cunki ilk evade de df basiom zaten hemen purglenio genelde sonra ise tranq wywernf combasi kullaniom yada sting olmadi en izbe staly olan garrote 44 cs de bunlari yaparsin baska yapacak bise yok ha bise adam stun olunca pierce vurma bence basiliskfang kullan bence gayet iyi damge i var side olasi ise kullaniminda zorluk saglio[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 harmstring o 4 lü komboda en çok dmg en az end costlu stil. o yüzden ben 39 cs yim.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ayın 26 sında ToA aktif olcak deniyor o zaman ben hiç kasmıyım ya İnfili :( ne gereği kaldıki baksanıza diğer topicleri zübelek etmişler canım İnfilimi :( Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL17 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Zaten infil altanetif char oluyo bu son patchlerde iste gece girersin sabaha karsı tek tuk adamlara dalarsın excalde alb mid hib stealher lari zerg olarak gezio artik tamam 3 kisilik grup olur anliom hade zorlasan 4 ama 8 kisi den 2 fg sb hunter grubu can yakio atk dan reaver cagirip fg lere kestirmessen oynayamazsin zaten[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bence sen vazgeç şu an yapılacak en kötü class stealtherlar.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 theurgist açın, reaver açın, rvr specli necro açın yurduma fayda olsun :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Şimdi Lalu , Gesp ve Borges bana çok gülcek ama Sen kalk İnfil aşkına 42.5 Warden sil Albion'a geç İnfil olsun Fitil tabi bana giren fitil lol Neyse ToA gelene kadar bari bg1de takılam orda şuan için hala çok zevkli İnfil Saygılar...[signature][hline]Gwaith Mirdein [LVL22 İnfiltrator] Azo [LVL42 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Lalu'nun char silme konusunda kimseye gulme hakki kalmadi :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Albion'da da çok güzel class lar var. Bence sen yine gruplarda yer bulabilecek bir class seç. Hem ToA gelince pve tavana vuracağından senin içinde rahat olur. Reaver mesela çok güzel bence. Shield spec olmasi büyük bir avantaj. Friar'ın zaten bir nevi hastasiyim ;) Albion'da oynayanlar warden daha iyi diyor ama Friar da sonuçda grup adamı. Sorc'lar rvr da beni deli ediyor. O da çok iyi bir seçim vs. Orda oynayanlar daha iyi tavsiyeler vericektir mutlaka.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben de bu grup chari kasiim dedim reawer 44 oldu tamam kasması zor oluyo bu saatten sonra ama hem grup hemde solo takila bilen bi char tavsiye ederim[signature][hline]Rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar